Mats Dagerlind klipper och klistrar lika bra som Kent Ekeroth. Något de lärt sig av varandra?

Jag har bytt rubrik på detta inlägget, då jag anser det vara relevant att se sambanden mellan Mats Dagerlinds agerande på twitter och Kent Ekeroths ute på stan.
Båda gör remarkabelt korkade uttalanden, sedan försöker de editera bort det och ljuga om det offentligt.
Lyckligtvis kunde jag ta screenshot av Dagerlinds uttalanden och Kent Ekeroth hade ju sinnesfrånvaro nog att spara bevismaterialet själv.

Detta är böghataren och invandrarhataren Mats Dagerlind. Han driver det han själv kallar ”enmanstankesmedjan” Demofon.  Jag personligen är inte förvånad över att det är en ”enmanstankesmedja”.

Vi kan nog ge honom epitetet ”kvinnohatare” också efter detta massiva övertramp.

Jag har debatterat mot många troll på diverse forum genom åren, men det är ett ytterst fåtal som ens har kommit på tanken att på det här viset kränka en person vars mor tagit livet av sig.

Mats Dagerlind. Jag hoppas vid gudarna att du är steril, för det vore en skymf mot alla intellektuellt hederliga personer som inte kan få barn om du ynglade av dig.

Mvh.
Niklas Starow

Ps. Vi är många som förlorat våra mödrar på ett sätt eller ett annat och att vara ett svin mot en vars mor nyligen gått bort får det att koka lite mer än vanligt hos mig.

EDIT. Sedan jag publicerat detta och sajten Motargument valt att återpublicera delar av mitt inlägg så har Mats Dagerlind raderat allt han skrivit i denna diskussionen och ca 4 timmar framåt. Vilket med all önskvärd tydlighet visar att Mats Dagerlind är en gränslöst feg person och ohederlig debattör, som inte vågar stå för det han skriver.

9 kommentarer på “Mats Dagerlind klipper och klistrar lika bra som Kent Ekeroth. Något de lärt sig av varandra?

 1. Anne Kekki skriver:

  Jag såg detta på Twitter. Känner nu att jag är härdad och kommer att klara mycket, detta var faktiskt det grövsta jag sett genom åren. Bra att du lyft upp det

 2. […] utåt för den “nyhetssajten”, det är “Demofon”, dvs Mats Dagerlind. Niklas Starow snappade upp en dialog på twitter som är väldigt avslöjande om hur Demofon fungerar. Starow […]

 3. tobifjellner skriver:

  Jag skall öppna en tankesmedja för katter. Den kommer att heta Misstankesmedjan!

 4. […] Är det nu tweetet som jag tog screenshot på igår han menar, eller är det mina andra anklagelser i inlägget från igår? […]

 5. Pat Punkt skriver:

  Han verkar väl inte ha alla hästar i stallet eller?

 6. tankaravtuss skriver:

  Så osmakligt att jag fan smäller av. Det var jag även tvungen att skriva till den där typen. Kanske la till att han är ett as också.

 7. Nicklas Eriksson skriver:

  Mitt knä, hans testiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s