Åklagare Thomas Hagman och Bildombudsmannen Staffan Teste ställer sig på porrföretags sida mot minderåriga.

Ja, hur ska man bena ut detta måntro?

Vi punktar.

1. En person som har agerat i skumraskaaffärer och misstänkta bedrägerier sedan mitten av 90-talet har nu hoppat på en lukrativ bransch – kravbrev mot fildelare.

2. Denna person har varnats för och rekommenderat att polisanmälas från alla håll och kanter, inklusive Henrik Pontén (bekant Nr1, för en gångs skull på ”rätt sida”). 

3. Trots att företaget är ett brevlådeföretag som ändrat skepnad varje gång det bränner hett och drivs av så kallade ”av polisen kända personer”, så väljer alltså åklagare Thomas Hagman att lägga ner förundersökningen och därmed ge dessa misstänkta bedragare fritt fram för sin verksamhet med hutlösa kravbrev och utpressningar. Där anmälningar kommit in från bland annat en 7-åring och en 11-åring.

(Thomas Hagman – foto Roger Bergvik)

4. Och här kommer nu bekant nummer två. BILDOMBUDSMANNEN – STAFFAN TESTE!

Jajemän, samma ”bildombudsman” som lyckades censurera bilder och text från Genusfotografen, ställer nu upp som ombud för detta porr&blufföretag och skickar ut en faktura (pdf) som inte innehåller ett spår av bevis om en nedladdning, bara påståendet att ett sådant har skett. Och för detta kräver han 1000kr.

Så vi har alltså inte bara en åklagare som genom sitt handlande ställer sig på ett porrföretags sida, utan även bildombudsmannen som reservationslöst även han hjälper till i detta (misstänkta) bedrägeri. Att bildombudsmannen inte har bra koll på sina fakta (eller skiter i) vet vi sedan tidigare, när han hoppade på Jonathan Reider Lundkvist, där han dock stötte på patrull.

Visst är det konstigt med alla dessa politiker som hävdar att de vill skydda barnen, men när det väl kommer till kritan så skiter de fullständigt i dom.
Eller nej, det är det inte. Så har det varit länge, omtanken om barn är bara ett argument som förs fram för det låter bra, inte för att de faktiskt tänker göra något.

3 kommentarer på “Åklagare Thomas Hagman och Bildombudsmannen Staffan Teste ställer sig på porrföretags sida mot minderåriga.

  1. urbansundstrom skriver:

    Reblogged this on Urbansundstrom’s Weblog.

  2. […] Åklagare Thomas Hagman och Bildombudsmannen Staffan Teste ställer sig på porrföretags sida mot m…. Like this:LikeBe the first to like this. […]

  3. […] Staffan Teste har kritiserats av andra journalister som företräder fotografer eftersom Staffan skickar fakturor utan tidigare kontakt med personen. För mig som är intresserad av att få en verklighetsanpassning av upphovsrätten är det mycket intressant att läsa hur Staffan Teste utnyttjar varje aspekt av den befintliga upphovsrätten. I vissa fall går han dock för långt. Exempelvis när fakturan skickades till Jonathan Reider Lundkvist. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s