Vad trodde Kent Ekeroth att hans sajts kartläggning skulle leda till egentligen? (Seriemördaren Peter Mangs hittade sina offer tack vare detta)

När jag läser via expressen att seriemördaren/terroristen Peter Mangs hämtat information om sina framtida offer från (den numera nedlagda) sajten Politiskt Inkorrekt, så ställer jag mig frågan om denna sortens kartläggning och offentliggörande av personuppgifter som asen bakom sajten ägnat sig åt, egentligen var ämnad för?

Jag kan nog redan säga att de kommer att ursäkta sig med att det bara var informationsspridning, men jag ger inte så mycket för det. Precis som kartläggningen av judar inför andra världskriget, politiska dissidenter i forna Warsawa-pakten etc så är det för att peka ut enskilda människor som mindre värda. Och då överlämnar man åt personer med låg eller obefintlig empatikänsla att agera på uppgifterna.

Vilket nu Peter Mangs gjorde.

Handling och konsekvens Kenta, ditt agerande ledde till att en mördare kunde hitta sina offer. Hoppas du sover gott om natten ditt kriminella avskum.

Niklas Starow.

 

 

Ps. på twitter har det uppkommit en diskussion där de som vanligtvis mer än gärna generaliserar om invandrare och muslimer och anser att muslimer bär kollektiv skuld, nu är jätteputta över att få se sin favoritsajt bli kopplad till en seriemördare som hämtat information om offer därfrån. Ja då är det helt plötsligt jätteelakt att berätta om det.

Men den mest osmakliga är ändå denna kommentar. skriven av en av de mer aktiva inom PI-mobben.

Annonser

7 kommentarer på “Vad trodde Kent Ekeroth att hans sajts kartläggning skulle leda till egentligen? (Seriemördaren Peter Mangs hittade sina offer tack vare detta)

 1. tröttmössa skriver:

  Pratar du kartläggning? Seriöst, du vet väl att de som kartlägger motståndare mest är… EXPO!
  Hur många våldtäktsmän, stalkers, mördare, sjuka individer osv tror du inte har läst och kommenterat på Aftonbladet, Expressen och andra sidor? Men det är klart, om man tänker så så är man ju inte liberal eller kommunist… nä du gillar säkert olika, så länge alla gillar som du! Ditt avskum, du hänger ju ut Kent…

  • Niklas Starow skriver:

   Och här kommer första….

   1. Kopplingen är att PI hängt ut personer och Peter Mangs har erkänt att det var från PI han hämtade informationen som ledde till att det idag är minst en död person på grund av det.

   2. Jag kan inte hänga ut en person som redan hängt ut sig själv.

   3. Om du ska försöka igen är det bäst att du tar hjälp av någon, för din kommentar är löjlig.

   • tröttmössa skriver:

    Den berörda 22 åringen skrevs det om först EFTER att han blev skjuten, så är det någon som drar stora växlar och agerar ”löjligt” så är det du! Källa och fakta är inget som du verkar gå efter direkt eller? Hur många idioter från AFA eller liknande extremistorganisationer tror du blir uppeldade efter dina hatinlägg här? Du är samma skrot och korn som dom du anklagar, blir lite patetiskt men du är antagligen så radiostyrd så du reflekterar nog inte ens över det.

    Fåse om du godkänner denna kommentaren då…

    • Niklas Starow skriver:

     1. Efter detta kommer jag att konsekvent radera alla de inavlade imbeciller som gömmer sin nazism bakom anonyma signaturer. Yttrandefrihet är inte lyssnandetvång och jag har inga som helst skyldigheter att tillhandahålla en plattform för er.

     2. Kartläggning och uthängning är ett satans otyg oavsett vem som ägnar sig åt det, så ditt idiotiska försök att ge mig åsikter jag inte har faller lika platt till marken som din pappas spermier borde ha gjort den dagen ditt småaktiga kryp avlades.

     3. Ta nu ditt fascistiska arsle bort från mitt kommentarsfält. Jag vill inte ha Breiviksupporters här.

     • tröttmössa skriver:

      //Bortmodererad kommentar.
      *Vill du skriva här i fortsättningen ska det vara under ditt riktiga namn*

 2. Mats Carlsson skriver:

  Nja, Kenths konto blev kopplat till PI först ett bra tag efter det att Mangs gripits.

  Vid denna tidpunkt vara det Ronny Hagström a.k.a Gustav Janson som drev PI

  http://politisktinkorekt.wordpress.com/2011/03/24/personen-bakom-aliaset-gustaf-janson-pa-bloggen-politiskt-inkorrekt-avslojad/

  Efter Hagströms död så hade PI svårt att få tag på att konto för donationer och då kom Kenth in i bilden med ett konto som hade använt till donationer i ett annat sammanhang.

  (Publicering av bilder på brottslingar fortsatte dock i samma takt)

  • Niklas Starow skriver:

   Ok, tack för informationen.

   Men även om Kents inblandning i PI blev känt först då kontot avslöjades så är det inte att sträcka sig att inse att han var inblandad långt innan dess.
   Men det är naturligt att det blir spekulationer när folk inte vågar stå för sina åsikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s